Cordoba - Zuid-Spanje
Home » Overnachten

Overnachten


Wie goedkoop wil overnachten moet proberen een guesthouse of camping te boeken. Guesthouses zijn er door heel Cordoba heen te vinden. De campings vindt je over het algemeen meer aan de buitenzijde van de stad. Voor beide overnachtingsmogelijkheden geldt dat de prijs/kwaliteitsverhouding van een redelijk tot goed niveau is. Wel moet je in het hoogseizoen tijdig boeken anders is er een aanzienlijke kans dat alles volgeboekt is.

Ook zijn er in het hartje van Cordoba een aantal Bed and Breakfasts. Je moet ze even zoeken want het zijn er niet al te veel. Maar sommige hebben een geheel eigen thema en zijn erg leuk ingericht. De prijzen liggen over het algemeen iets lager dan in een hotel en je krijgt doorgaans veel persoonlijke aandacht van de uitbaters.

Op het gebied van hotels is Cordoba goed voorzien. Je kunt overnachten van zeer eenvoudig tot erg luxe. De meeste hotels liggen in het centrum maar er zijn ook mogelijkheden in sommige wijken aan de rand van de stad. Ook hier geldt dat het in het hoogseizoen wel raadzaam is om een hotelkamer te reserveren, want u zult niet de eerste bezoeker aan Cordoba zijn die uren bezig is met het zoeken van een slaapplaats.


Hieronder enkele websites welke een aanbod van slaapmogelijkheden in Córdoba voor één of meerder nachten hebben:

www.recreatiewoning.nl  (aanbod van vakantiehuizen)
http://www.hospes.com  (hotel in Córdoba)